Solicita un apel

Solicitare a fost transmisa cu success

Despre Noi

                                                                                                                                                                 

    

        

Scopul societății noastre este câștigarea și păstrarea clienților printr-o gamă variată de produse in domeniul agriculturii. Cu o experiență de mai mult de 10 ani, cu un personal calificat, garantăm calitate la prețuri accesibile.

Alegerea societății noastre are avantajul achiziționării tuturor echipamentelor și produselor necesare agriculturii într-un singur loc. Vă oferim o varietate largă de: semințe ,turbă și substraturi, îngrășăminte chimice , ghivece si palete pentru rasad, utilaj agricol, stropitori si accesorii.

Detalii despre produse și servicii se găsesc pe paginile website-ului, dar puteți să ne contactați cu încredere, vă stăm la dispoziție în orice problemă din domeniu și vă căutăm rezolvarea cea mai eficientă pentru ca mulțumirea să fie reciprocă.

Compania acordă o atenţie deosebită deservirii calitative şi rapide a clienţilor noştri. Pentru menţinerea şi perfecţionarea calităţilor profesionale ale colaboratorilor, managerii companiei vizitează regulat expoziţiile, seminarele şi treningurile specializate. Datorita acestui fapt acordam clienţilor noştri consultaţii calificate la alegerea sortimentului de mărfuri.
 
Subdiviziunea de transport a companiei este dotată cu mijloace de transport atât de capacitate mare, cât şi de capacitate mică de ridicare, asigură clienţilor noştri livrarea la timp a produselor prin toată republica. 
 
Pe parcursul anilor de colaborare fructuoasă am reuşit să stabilim contacte de afaceri cu partenerii noştri, producători  din ţările CSI, RPC si  Europa . Datorită faptului, că compania noastră este unul din cei mai mari producători şi importatori din Republica Moldova, noi propunem pe piaţă soluţii optime cu o corelaţie perfectă preţ.

Prin personal calificat vă oferim consultanță de specialitate.